Menu
Your Cart

Blog

17 ian. Tips & Tricks în alegerea celui mai bun scaun de masă bebe
0 970
Perioada de diversificare a copilului poate fi o experiență provocatoare, așa că ultimul lucru pe care îl doriți este un scaun de masă bebe care să nu fie potrivit nevoilor celui mic. Cum îți dai seama că bebele tău e pregătit pentru a sta în scaun? Urmărește aceste semne:Stă în fund singurÎși ține capul neclintitArată semne de stabilitateDe obicei..
16 nov. Covorul de joacă, cel mai bun prieten al copilului tău: beneficii importante pentru o dezvoltare armonioasă
0 716
Dacă ai un copil mic și ai nevoie de o pauză rapidă, un covor de joacă pentru copii este un must-have. Acest covoraș de joacă bebe oferă copilului un loc confortabil unde se poate juca pe burtă și poate exersa toate abilitățile dobândite. Este, de asemenea, un loc sigur în care jucăriile preferate ale bebelușului sunt la îndemână pentru a fi explor..
24 oct. 5 aspecte la care trebuie să fii atent atunci când alegi un ghiozdan pentru elevii din clasa 0
0 467
Ghiozdanul este un accesoriu important pentru școlari și există multe modele disponibile în diferite culori, dimensiuni, texturi și forme. De aceea trebuie neapărat să știți cât mai multe despre cum să alegeți un ghiozdan ergonomic pentru copilul dumneavoastră.Studiile arată că aproximativ 30% dintre copiii de vârstă școlară au dureri de spate sau ..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)